12 Temmuz 2013 Cuma

Havadan Sudan

 Ne mi yazacağım? Havadan sudan. Böylesine basit bir muhabbetin biz insanlar için ne kadar önemli olduğunu farketmem hayli zaman almış gözüküyor. Ne midir hava ve su? Dört elementten ikisi. Hadi canım? Tabi ki sadece bu kadar değil. Hava ve su imdadımıza yetişen kahramanlarımız!!

Hepimizin konuşmak istemediği, 'muhabbet bitsede gitsek' diye iç geçirdiği zamanlar vardır elbet. İşte tam da böyle anlarda 'ne diyeceğim, ne konuşacağım?' sorularına kafa yormaya başladığımızda 'hava su' ayrılmaz ikilisi 'Bizi mi çağırdın? İsteklerin bizim için bir emirdir!' diye çıkıverir ortaya. Ahh canlarım ya ;)

 Bazen de bu durumun tam tersi gerçekleşir. Konuşmak istediğimiz hatta konuşmak için can attığımız hatta ve hatta (abartıyorum) konuşmak için öldüğümüz dakikalar olur. 'iki çift laf etsek ne güzel olur' dediğimiz anlardır bunlar. İşte, yine tam böyle dara düştüğümüzde 'hava su' çıkar gelir, 'Bizi mi çağırdın? İsteklerin bizim için bir emirdir!' der. Otuz iki diş gösterisi yapar. Bakışlarında öyle bir kendini beğenmişlik vardır ki sorma gitsin. Neyse canım. Onun dalga geçmesi falan bağlamaz bizi. Konuşacak bir konu çıkmıştır ya o yeter bize.

 Yaa işte böyle. Havadan sudan deyip hor görmemek lazım. Onlar da olmasa kim imdadımıza yetişirdi ki? İyi ki varlar ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder